Problemele des intalnite la telefoanele mobile


Există câteva moduri diferite de utilizare a erorilor telefonului mobil. Există bug-uri destul de ieftine pentru telefoanele mobile și sunt mai scumpe și mult mai plăcute dispozitive care pot fi utilizate pentru a auzi ceea ce trebuie să auziți, dar că alții ar putea încerca să păstreze de la dvs.
Prima categorie de bug-uri pentru telefonul mobil nu este deloc un telefon celular. Seamănă doar cu un telefon mobil. Poate primi apeluri și vă va suna automat, dar acest telefon nu este destinat să fie purtat cu dvs. Acest bug este menit să fie "uitat" sau "încărcat" la domiciliu sau la birou. Se conectează într-un splitter care împarte o mufă telefonică cu un telefon obișnuit. Când se efectuează un apel, puteți asculta ambele capete ale conversației prin utilizarea bug-ului. Bug-ul vă va suna chiar și atunci când subiectul trimite un apel, astfel încât să puteți asculta.
Unul dintre bug-uri de telefon mobil care necesită să luați un rol mai activ în ascultare este un telefon mobil care este echipat pentru a ridica transmisii de telefoane mobile în jurul valorii de ea. Apelurile telefonice mobile sunt printre cele mai ușor de interceptat, deoarece sunetul este transmis pe frecvențe chiar prin aer. Tot ce trebuie să faceți este să vă aflați în imediata vecinătate a subiectului dvs. și apoi să introduceți numărul de telefon mobil în telefon. Se pare că vorbești cu telefonul mobil, dar într-adevăr ascultă o conversație.
În cele din urmă, cele mai avansate bug-uri de telefoane mobile te-au lăsat să asculți, chiar dacă ești în cealaltă parte a țării - sau chiar de cealaltă parte a lumii. Acest tip de eroare funcționează ca un telefon obișnuit. Dați-i subiectului, apoi puteți să ascultați ceea ce face ori de câte ori doriți. Telefonul are un număr standard, pe care oricine îl poate apela și un număr secret pe care numai tu îl cunoști. Când apelați numărul secret, un microfon este activat și puteți să ascultați, nu numai la conversațiile ținute pe telefon, ci și la ceea ce se întâmplă în aceeași cameră ca și telefonul mobil.
Aceste dispozitive sunt inofensive și comune. Acestea arată ca ceea ce toată lumea are astăzi și pare să aibă nevoie. Nu puteți merge prost atunci când obțineți informațiile de care aveți nevoie folosind bug-uri de telefon mobil.

Postări populare