12 Utilizări practice de GPS pentru oamenii obișnuiți


GPS sau sisteme globale de poziționare este un termen care, cel mai adesea, evocă imagini ale sistemelor de navigație ale vehiculelor, ale tehnologiei prin satelit de vârstă spațiale și hărților interactive pentru tipurile de exterior și sportivi. Dar realitatea este că există mult mai multe aplicații ale sistemelor de poziționare globală dincolo de urmărirea vehiculelor GPS sau navigarea pe hartă pe care oamenii de zi ca noi le pot beneficia. Tot ce este nevoie este un pic de creativitate, și unele încercări și erori. Iată câteva din numeroasele posibilități care vă pot beneficia chiar acum în viața aglomerată și agitată.
1. Știți unde copiii dvs. folosesc servicii de la companii cum ar fi uLocate Communications.
2. Urmăriți membrii vârstnici ai familiei dvs., astfel încât să nu se rătăcească singuri.
3. Planificați o călătorie în jurul punctelor de interes interesante, repere, locuri de campare, mese festive etc, și auziți mai puține "Sunt noi acolo?" - și, bineînțeles, obțineți din plin acest gaz scump.
4. Obțineți asistență de urgență la o simplă atingere a unui buton din vehiculul dvs., astfel încât să puteți obține asistență exact unde și când aveți nevoie.
5. Păstrați un jurnal vizual și o colecție de marcaje ale spoturilor dvs. fierbinți, ale scenei și punctelor de interes preferate, care nu pot fi enumerate în nici un ghid de călătorie (Puteți să vă creați propriile mini ghiduri și amintiri).
6. Găsiți cu ușurință animalele pierdute folosind gulere cu GPS încorporat, mai bine decât să alergi în jurul tău în pijamalele tale ca un maniac.
7. Simțiți-vă mai sigur cu apelurile telefonice celulare 911, astfel încât personalul de urgență să vă poată identifica locația după efectuarea unui apel de urgență. Vă rugăm să faceți dublu verificați serviciul dvs. de transport pentru a vedea că are caracteristici GPS și pentru a obține un primar cu privire la modul în care funcționează, dacă este posibil.
8. Mergeți la interviu sau la orice destinație sau angajament important în funcție de timp, prin găsirea mai rapidă a comenzilor rapide și a direcțiilor corecte.
9. Găsiți un bun restaurant italian în apropierea teatrului de cinema în zbor.
10. Urmăriți-vă bagajele, laptopurile și orice altceva de importanță în timp ce călătoriți.
11. Urmăriți și găsiți familia, prietenii într-un concert aglomerat, absolvire sau orice adunare socială.
12. Când vă aflați într-o vacanță, vă simțiți liber să vă despărțiți de grup pentru o perioadă de timp pentru a vă aventura pe cont propriu, pe baza propriilor interese și pentru a le găsi mai târziu cu dispozitivul dvs. compatibil GPS - chiar și într-un loc necunoscut.
Abilitatea noastră de a utiliza GPS-ul până în prezent este limitată de conexiunea relativ slabă cu alimentările prin satelit atunci când suntem în clădiri, case sau în spatele oricăror lucruri care ar putea împiedica conexiunea GPS. Cu toate acestea, cu investițiile și dezvoltarea într-o nouă rețea de satelit numită Galileo, care ar trebui să fie finalizată în viitorul apropiat, aceste probleme ar trebui eliminate în mod drastic. În ciuda acestor probleme, GPS-ul oferă totuși o lume a beneficiilor, așa cum am menționat mai devreme, și cu orice tehnologie, aceasta va deveni mai bună.
În plus față de aplicațiile de utilizare practică, GPS-ul va face un mare cadou educațional și distractiv pentru cei dragi și pentru prietenii dvs. Luați în considerare doar două dintre numeroasele utilizări creative și educaționale ale GPS:
1. Stați fizic activ și se potrivesc jucând RayGun! Un joc de telefonie mobilă bazat pe tehnologia GPS.
2. Devino mai cultivat, face prieteni la nivel global, și să învețe despre lume joacă GeoCache, o vânătoare globală de comori bazate pe GPS.
Cu multe modele bogate la prețuri accesibile pentru a satisface preferințele și bugetele cuiva, acum este la fel de bun ca oricare altul să afle mai multe despre tehnologiile GPS, care vor deveni mai asimilate în mainstream în deceniul următor. Într-o zi, vom lua aceste lucruri pentru a acorda exact așa cum facem acum pentru internet și telefoane mobile. Cheia este să vă aruncați cu capul, fără a vă paraliza cu o gamă covârșitoare de opțiuni pe piața GPS și bucurați-vă de o tehnologie cu adevărat uimitoare.

Postări populare