Cum ne aparam de spionaj


Când doriți să evitați robinetele telefonului de pe linie, unul dintre lucrurile pe care trebuie să le faceți este să obțineți un măturătoare. Aceste dispozitive vă pot ajuta să găsiți robinete telefonice în casa dvs., care ar putea permite altora să obțină informații pe care nu doriți să le aibă. Problema obișnuită cu ajutorul dispozitivelor pe care le puteți găsi și cumpăra cu ușurință pe Internet este cheia pentru a vă asigura că conversațiile dvs. confidențiale de telefon rămân confidențiale.
Este important de reținut, totuși, că există și alte modalități de evitare a robotului telefonic. Majoritatea companiilor de telecomunicații au fost nevoite să faciliteze aplicarea legii de către telefoane mobile începând din 1994 și adoptarea legii cunoscute sub numele de CALEA. Obținerea serviciului VoIP prin Internet vă va proteja într-o anumită măsură, deocamdată, deși o decizie recentă a FCC cere ca VoIP să înceapă construirea unui acces terț mai ușor.
Deci, în timp ce probabil că puteți detecta bug-uri de telefon de la spioni amatori, vânători de recompense și unii anchetatori privați, detectarea robinetelor telefonice de la organele de drept este puțin mai complicată. O parte din această problemă este că folosesc soluții prin cablu pentru supravegherea lor. Acest lucru înseamnă că ei intră în linia telefonică și creează o punte fizică la locația lor. Ele pot asculta fără a fi aproape de casa ta.
Telefoanele mobile ar putea să te ajute să eviți robinetele telefonului, dacă le folosești pentru a face apelurile importante și confidențiale din zona ta. Cu toate acestea, atunci când în vecinătatea telefonului dvs. mobil, acestea sunt de fapt cele mai ușoare apeluri de interceptare. Trebuie să fii mereu atent atunci când folosești un telefon mobil pentru a discuta informații sensibile, deoarece este posibil ca aproape oricine să audă în condițiile potrivite, din neatenție sau în scop. În orice caz, este foarte dificil să se evite robinetele telefonice de către organele de ordine sau personalul militar din cauza naturii modului în care acestea ating un telefon.
Dar, deși este posibil să nu detectezi bug-uri de la organele de drept, merită încă să investești în unele măturătoare. În acest fel, puteți evita să dezvăluiți informații atunci când altcineva încearcă să vă ucidă prin utilizarea robinetelor telefonice.

Postări populare