Cum sa spionezi un telefon mobil


Există mai multe modalități de a asculta informații importante pe care le puteți utiliza în viitor. Deoarece majoritatea oamenilor dețin telefoane mobile și pentru că sunt în creștere ca telefon principal, merită să fiți în stare să învățați să fiți un spion pentru telefonul mobil. Anchetatorii particulari și vânătorii de recompense pot folosi tehnicile unui spion de telefon mobil pentru a afla informații pentru clienții lor și pentru a aduna dovezi. Oamenii pot fi destul de nesupravegheați în timp ce vorbesc pe un telefon mobil; Poate fi modul perfect de a-ți perfecționa abilitățile de spionaj.
Spionul eficient pentru telefonul mobil are echipamentul potrivit. Din fericire, este de obicei mai ușor să obțineți echipamentul de spionaj potrivit în departamentul de telefonie mobilă decât în ​​multe alte moduri. În plus, echipamentul de spionaj pentru telefonul mobil este adesea mai puțin costisitor decât alte echipamente. Dacă sunteți doar obținerea dvs. de PI sau de afaceri vanator de recompense de la sol, incepand cu unele bun dispozitive de telefoane mobile bugging este o modalitate buna de a incepe. Vă va ajuta să vă umeziți picioarele și să dovediți clienților că aveți echipament bun.
Un alt lucru necesar este să vă asigurați că nu pierdeți apeluri telefonice importante. Pentru mulți spioni pentru telefoane mobile, aceste legături au dreptul să aibă echipamentele potrivite. Există două erori de telefon mobil diferite care vă apelează la efectuarea unui apel telefonic. Telefonul mobil Matrix Spy vă va oferi o platformă ori de câte ori este efectuat un apel, permițându-vă să ascultați în conversație fără a verifica în mod constant pentru a vedea dacă se face un apel. De asemenea, erorile de bază ale telefonului mobil care partajează cu telefonul de la domiciliu vă pot apela de asemenea, de fiecare dată când linia telefonică devine activă. Acest lucru vă permite să faceți mai mult de un singur lucru în timp ce așteptați apelul.
În cele din urmă, spionul eficient al telefonului mobil are un mijloc de înregistrare a conversațiilor pe care le aude. Aceasta poate fi echipamentul de înregistrare atașat la capătul dispozitivului dvs. sau poate fi transmis unui ansamblu de înregistrare (dacă utilizați un telefon care recepționează semnalele lângă cineva care utilizează un telefon mobil). Este întotdeauna bine să aveți conversațiile disponibile ca dovezi atunci când sunteți un spion pentru telefonul mobil.

Postări populare